Minden 30 000 Ft feletti vásárlást most ingyenesen kiszállítunk

Rólunk

A cég több évtizedes tapasztalata és a vásárlói visszajelzések alapján a válogatott minőségű termékek mellett a maximális szakmai segítséget is megkapják vásárlóink. A sikeresen lezárult KEF közbeszerzési eljárás keretében, melynek tárgya "Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása", nyertes szállítóként például önkormányzatok és bíróságok részére is tudunk értékesíteni író- és irodaszer termékeket. Emellett ISO minősítéssel is rendelkezünk 2001 óta.

ISO 9001 logo

Nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. A Webshop a modern vásárlási szokásokhoz igazodva segíti az online vásárlókat, legyen szó irodaszer rendelés, iskolaszer vásárlás, hobbi és kreatív elfoglaltság hozzávalóiról, vagy egyedi gyorsnyomdai szolgáltatásokról. A Renomé Webáruház is igyekszik több csatornán párbeszédet folytatni a vásárlókkal, hogy a cég erősségét jelentő személyes kapcsolat a modern technikai vívmányok segítségével is fenntartható legyen. Hasznos, hangulatos és tartalmas vásárlást kívánunk online szaküzletünkben! 

"Tudja, az az, amit már az átkosban is Luther háznak hívtak!" - így igazítottak útba most márciusban, amikor táskajavítót kerestem. Kellett egy kis idő, amire visszapörögtek az emlékek a fejemben, hogy ez számomra "Gizike néni papírboltját" jelenti. Legalábbis így ivódott belém az a hely (Szent István u. 4.), ahol Gizike néni minden szeptember elején "bagószagú" hangjával elirányított a polcok között, hogy megvehessük a tanévkezdéshez szükséges dolgokat. http://travelbug.blog.hu/ - Nyíregyháza egykor és most című írásából.

2016.12.15.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.