Minden 30 000 Ft feletti vásárlást most ingyenesen kiszállítunk

Belmil iskolatáskák, tolltartók, a Te stílusod!

Még nem találta meg gyermekének a tökéletes iskolatáskát?

Egy kis segítség a választáshoz: "A Belmil iskolatáskák anatómiailag és ortopédiailag kiválóak!" – Prof. Dr. Mészáros Tamás, a Szegedi Tudományegyetem ortopédusának véleménye. A táskák legfontosabb tulajdonságainak bemutatásáról készült videónk itt tekinthető meg. További vásárlói vélemények is olvashatóak az egyes termékek oldalain.

És hogy miért? A kisiskolás (kiemelten az elsős) gyermekeknél a legfontosabb az egészséges testtartásra való nevelés. A Belmil termékei ebben is segítséget nyújtanak: Csökkentik a vállak és a gerinc terhelését, javítják a hanyag testtartást, megakadályozva a gerincbántalmak kialakulását. Ennek titka a hátra nehezedő súly egyenletes eloszlása.

A mindennapi kényelem mellett igen masszív, strapabíró anyagból készülnek oldalerősítőkkel és műanyag talppal, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a dobálásnak és egyéb terhelésnek. Ezek az iskolaszerek mosógépben is moshatók, így garantáltan tisztán tarthatók. A táskákhoz természetesen megtalálja a hozzá illő tolltartót és tornazsákot is!

A legnépszerűbb Belmil táskák és tolltartók a teljes kínálatból:

Vissza az iskolatáska főoldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.