Minden 30 000 Ft feletti vásárlást most ingyenesen kiszállítunk

Herlitz Iskolatáskák és Tolltartók - Minőség, Tartósság, Biztonság

A Herlitz iskolatáskák precíz kialakításuknak köszönhetően az egyik legkeresettebb termékek az iskolakezdés alkalmával.

A Herlitz nagy figyelmet fordít iskolatáska tervezésénél és kivitelezésénél arra, hogy azok minden szempontból megfeleljenek a gyermekek és a szülők elvárásainak. Egy ergonómikus kialakítású hátitáska tökéletesen igazodik a gyermekek gerincoszlopához, ezzel megkímélve őket a kellemetlen fájdalomtól, valamint a későbbiekben a gerincferdülés kellemetlen tüneteitől. A komfortos viselet mellett kiemeljük, hogy a táskák megfelelnek a szigorú német DIN 58124 iskolai táska szabvány elvárásainak, így többek között azoszínezék, kadmium, pentaklórfenol, lágyítók és más allergén színezékektől mentesek. 

A teherhordást légáteresztő vállpántok, párnázott mellkas- és csípőpántok biztosítják. A biztonságos közlekedés érdekében a Herlitz táskák minden oldalon fényvisszaverő elemekkel és fluoreszkáló betétekkel vannak ellátva, így a sötét téli délutánokon sem kell aggódnunk csemetéinkért.

A 2017-es kollekcióban megtalálhatóak a flexi, motion, sporti, midi és a smart iskolatáskák is. Érdemes már iskolakezdés alkalmával jól választani táskát az elsős kisiskolás számára, ugyanis például a flexi hátizsákok követik a gyerekek növekedését, adott testmagassághoz állíthatóak övrendszer segítségével. Így a táska több osztályon keresztül megbízható társa lehet lányoknak, fiúknak.

Az említett iskolai hátizsákok rengeteg mintában kaphatóak webáruházunkban, például pillangós, lovas, cicás, baglyos és versenyautós. Az iskolatáskához illő tolltartó, tornazsák és uzsonnás doboz is megvásárolható.

Más márkák és a legnépszerűbb Herlitz iskolaszerek is megtalálhatóak a teljes iskolatáska és tolltartó kínálatunkban.

Amennyiben kérdésed van, felkészült munkatársaink segítenek ha tanácsra, ötletre van szükséged. 
Telefonszámunk:+36 42 410 437
Email címünk: info@renome.hu

Vissza az iskolatáska főoldalra

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.