Minden 30 000 Ft feletti vásárlást most ingyenesen kiszállítunk

Tartós, extra könnyű stílusos Iskolatáskák

Érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni a megfelelő iskolai táska kiválasztása során!

Az táska belső kialakítása mellett fontos, hogy esztétikai és kényelmi szempontoknak is megfeleljen, valamint gondolnunk kell arra is, hogy az óvodából kilépő leendő elsősök nincsenek hozzászokva ilyen, számukra nagy teherhordáshoz. A kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb 2017-es Belmil, Herlitz, Nike és MadPax hátitáskák is. Az alábbi videóban egy ergonómikus kialakítású Belmil iskolatáskát mutatunk be, amely minden szempontnak megfelel, és az egyik legjobb választás kisiskolások számára.  

Néhány akciós iskolatáska a kínálatunkból

A teljes kollekció az iskolaszer menüpontban megtekinthető. Színben és mintában illő tornazsák, illetve tolltartó is választható a táskához, így minden szempontból tökéletes szett válogatható össze.

Minden kisgyermekes család életében nagyon fontos esemény az iskolakezdés. Vegyes érzelmekkel tölti el a szülőket. Benne van az öröm, a büszkeség, hogy kisgyermekük már iskolás lesz, de benne van a féltés, az aggodalom, hogyan fog tanulni, hogyan viseli az óvodából az iskolára váltást?! Hiszen az óvoda nagyrészt csak a játékról szólt, bár ott is voltak foglalkozások, de az iskola azért egészen más. Ott meghatározott ideig egy helyben kell ülni és ráadásul még figyelni is kell. Nincs annyi mozgás, futkározás. Ha ráadásul még otthon is olyan elfoglaltsága van a kisgyermeknek, amit ülőhelyzetben végez, például még írást, olvasást gyakorol másnapra, TV-t, videót néz, vagy a számítógép előtt ül, ez nagyon veszélyes lehet a növésben lévő kis ember gerincének fejlődésére. Ezt figyelembe véve próbáljunk neki legalább iskolai táskából olyat választani, amelyik nem terheli túlzottan a gerincét, mert a már kialakult testtartás hibákat később bizony nehéz lesz kijavítani.

Tudta, hogy a gyermekek naponta akár 8-10 kg-ot is cipelhetnek a hátukon? A gerincferdülés és hátfájás megelőzésében fontos szerepet játszik a megfelelő iskolatáska kiválasztása is. Éppen ezért fontos, hogy mindenképp olyat válasszunk, amely ergonómikus, anatómiai kialakítású. Ilyen ortopédiailag kiváló, prémium minőségű táskákat gyárt például a Belmil és a Herlitz.

Az ergonómikus hátitáskák megfelelően illeszkednek a gyermek gerincoszlopához, elosztják a hátra nehezedő terhet, és hozzásegítenek a helyes testtartáshoz. A váll része légáteresztő párnázatú, ami a gyermek komfortérzetét növeli. Ha a praktikussági szempontokat vesszük figyelembe, ajánlott az osztott belsőrész. Ez segít gyermekünknek átláthatóan pakolni. A táska alján lévő műanyag borítás megóvja az időjárási viszonyoktól és az idő előtti elhasználódástól. Ha hátizsákot keresünk, ezen tulajdonságok meglétére mindenképp érdemes odafigyelni, különösen az iskolát éppen elkezdő elsős gyermek esetén. A táskák mintájához passzoló tolltartók is rendelhetőek, így szettben akár lovas, macskás és kutyás mintázatú felszerelés is összeállítható. 

Felsősöknek és a modernebb stílust kedvelők figyelmébe ajánlunk MadPax és Nike hátizsák kínálatunkat!

Frissítve:

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.