Minden 30 000 Ft feletti vásárlást most ingyenesen kiszállítunk

Pályázat

GINOP-4.1.3-19-2020-01715 - Napelemes rendszer telepítése a Renomé-Print Kft-nél

A projekt célja:

A projekt célja a kft tulajdonában lévő ingatlan energetikai korszerűsítése napelemes rendszer telepítésével. A pályázat keretében 15 KW teljesítményű napelemes rendszer került telepítésre a saját villamosenergia fogyasztás biztosítása érdekében. 
 
Pályázati kód: GINOP-4.1.3-19-2020-01715
Pályázat címe: Napelemes rendszer telepítése a Renomé-Print Kft-nél
Elnyert összeg: 3 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Program kezdete: 2020.04.01.
Program vége: 2021.03.31.

Grafikus gyakornokok munkatapasztalat szerző támogatása a Renomé-Print Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nál.

Kedvezményezett neve, címe:
RENOMÉ-PRINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, 4400 Nyíregyháza, Szent István út 4.

Projekt címe: Grafikus gyakornokok munkatapasztalat szerző támogatása a Renomé-Print Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nál.

Szerződött támogatás összege: 5 047 236 Ft

A támogatás mértéke:100,00 %

A projekt tartalma:                                                      

A RENOMÉ-PRINT Kft. fő tevékenysége az Újság-, papíráru-kiskereskedelem. A vállalkozás a több lábon állás elvének jegyében az idők folyamán más kiegészítő jellegű tevékenységi köröket is bevont a tevékenységei közzé, mivel ezek csak egymás mellett igazán hatékonyak. Így került a vállalkozás tevékenységi körébe a nyomás, egyéb sokszorosítás, grafikai szolgáltatások, névjegykártya készítés. Az új tevékenységek és szolgáltatások nyújtásához megfelelő szakképzettségű munkavállalók foglalkoztatása vált szükségessé. Emiatt az utóbbi években a RENOMÉ-PRINT alkalmazotti létszáma nőtt. A növekvő kereslet kielégítését a vállalkozás munkaerőigényét megfelelő végzettséggel, de gyakorlattal még nem rendelkező gyakornokok felvételével is kívánja biztosítani. A GINOP-5.2.4-16 pályázat keretében 3 fő gyakornok felvételére kerül sor. A támogatott pályázat 9 hónapos foglalkoztatáshoz nyújt támogatást, melyet a további 4,5 hónapkötelező sajáterőből finanszírozott foglalkoztatás követ. A megvalósítás alatt a gyakornokok beilleszkedését, szakmai gyakorlat megszerzését a vállalkozásból 1 fő mentor segíti. A pályázat elszámolható költségei között szerepel a mentor munkabérének a gyakornokokra fordított időarányos része.

A gyakornokok grafikai szolgáltatási, webáruház kezelő és elektronikus grafikus képszerkesztő feladatokat fognak ellátni támogatva a RENOMÉ-PRINT Kft. egyedi szolgáltatásait. A gyakornokok foglalkoztatása teljes munkaidőben heti 40 órában fog megvalósulni. A pályázat támogatja a gyakornokok 9 hónapon keresztül történő személyi jellegű költségeit, étkezési hozzájárulás költségét és a foglalkoztatáshoz kapcsolódó munkába járás költségét.

A projekt befejezési dátuma:                           2017.07.25.

A projekt azonosító száma:                              GINOP-5.2.4-16-2016-00965

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.